Gratis masterclass:

De 5 must do’s om je missie te vertalen naar een online klantreis die écht aanspreekt

Je ontdekt tijdens deze masterclass:

?? Hoe je met jouw missie echt impact kunt maken vanuit echtheid en verbinding

?? Hoe je stopt met het saboteren van jouw succes en een consistente klantenstroom krijgt via de online kanalen

?? Hoe je meer zelfvertrouwen creëert als ondernemer

?? Hoe je van dromen naar doen gaat

?? Hoe je helderheid krijgt wat je volgende stappen zijn

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

 

?  Voor coaches, therapeuten en docenten die weten wie ze willen helpen, wat ze neer willen zetten en die écht voor hun bedrijf willen gaan.

?  Deze masterclass is niet voor jou als je nog niet gestart bent met ondernemen en ook niet zo goed weet wat je precies neer wilt zetten.

Je krijgt tijdens deze masterclass strategieen en praktische tips aangerijkt. Maar eerlijk, dat is niet het enige wat nodig is om verbinding te maken met een online klantreis.

Dit is dan ook precies wat we tijdens deze 60 minuut durende masterclass gaan doen: je leert de bewezen strategieën, je doorbreekt je belemmerende overtuigingen en je krijgt een mindsetshift.

Voelt het ondernemerschap nu wat zwaar en eenzaam? 

Heb je een duidelijke missie en sta je helemaal achter jouw dienst of product maar lukt het je nog niet deze goed over te brengen op anderen?

Zie je door al die mogelijkheden niet meer waar je moet beginnen?

Toen ik als technisch VA  werkte heb ik gezien hoe succesvolle coaches dit verschil wisten te maken. Ik hielp hen achter de schermen en heb kunnen zien hoe zij vol zelfvertrouwen, rust, vrijheid en financiële zekerheid wisten te creëren met hun bedrijf.

Ik ben duizenden euro’s gaan investeren in trainingen en coaching van onder andere Danielle Leuvering, Kim Munnecom en Kim Rietvink om te leren wat deze succesvolle coaches nou anders doen. Mijn agenda  zat binnen no time bomvol en ik moest zelfs “nee” gaan zeggen tegen toffe klanten. Ik ontdekte mijn goud en wist deze te vertalen waardoor klanten als vanzelf naar me toe kwamen en ik de tofste samenwerkingen kreeg.

De masterclass: “De 5 must do’s om je missie te vertalen naar een online klantreis die écht aanspreekt”. Hierin heb ik mijn grootste learnings vanuit al mijn ervaringen in de verschillende “keukens” en de trainingen voor je samengevat.

Ik geef deze kennis graag door zodat ook jij die kunt gaan toepassen en kunt gaan ervaren dat leuke klanten aantrekken niet moeilijk of zwaar hoeft te zijn.

In deze masterclass van een uur krijg je concrete tips mee zodat je aan de slag kunt om jouw missie te vertalen naar jouw online klantreis.

Kun je er niet live bij zijn? Meld je dan toch even aan, dan  ontvang je na afloop de replay in je mail. 

Hi, ik ben Sandra Spierings en woon in het gezellige brabant samen met mijn man John en mijn 2 zoontjes Milan en Jorn.

Na mijn HBO opleiding ben ik de arbeidsbemiddeling ingerold en heb ik in verschillende functies bijna 10 jaar de verbinding gemaakt tussen werkgevers en werkzoekenden.

Nadat ik terug kwam van mijn tweede zwangerschapsverlof was ik echter de uitdaging verloren en heb ik de sprong gewaagd naar het ondernemerschap. Wauw wat een mogelijkheden biedt dat! Al gauw ging ik aan de slag als technisch VA en vond ik het fantastisch om alle mogelijkheden van de online wereld vanaf de achterkant te ontdekken. Ik mocht voor vele toffe onderneemster bouwen aan hun klantreis. Denk aan het bouwen van websites, webshops, emailfunnels en nog veel meer.

Er is veel informatie over online marketingstrategieen te vinden en de een zweert bij de een en de ander vervloekt hem.
En hoe langer ik aan de slag was hoe meer ik onderneemsters om me heen zag worstelen met het implementeren van een marketingstrategie.

Nu help ik trainers, coaches en docenten met het wegwijsmaken in al die mogelijkheden. Met concrete acties ga je strategie implementeren in jouw bedrijf.  Zodat er een klantreis onstaat waarin mensen jou leren kennen en vertrouwen opbouwen in jouw product of dienst. 

Wat anderen over mij zeggen: