Selecteer een pagina

Jouw missie vertaald naar een sterke positionering

Ik daag je uit om de kracht van jouw missie te zien en te voelen.

Deze vertalen naar een sterke positionering die zorgt voor een moeiteloze flow.

 

Jouw bedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is een verlengstuk van jezelf waarmee jij impact wilt maken. Je wilt zoveel mogelijk mensen helpen en bent bereid te doen wat daarvoor nodig is.

Je bent bewezen succesvol gebleken in wat je doet, bent niet bang om uit je comfortzone te stappen, bent al de nodige uitdagingen aangegaan en toch voel je dat er meer is wat er nu niet uitkomt.

Je hebt grootse plannen en voelt dat jij je potentie niet volledig benut Je twijfelt aan eerdere beslissingen, blijft op zoek naar antwoorden en dwaalt een beetje rond in allerlei groeistrategieen die je tegenkomt waarvan er geen eentje echt passend voelt. En dan komt ook je ego regelmatig op bezoek met fluisteringen als “misschien moet ik het maar laten zoals het nu is” of “waarom ben ik niet vervuld?” “misschien moet ik het helemaal omgooien”. Of je hebt een fantastisch idee maar weet je niet hoe je dit moet intergreren in je huidige bedrijf.

Dan is het tijd om even afstand te nemen van je bedrijf en terug te gaan naar je missie

Door je ervaringen, groei en ontwikkeling onstaan er nieuwe blinde vlekken of blokkades. Op de plek waar je nu bent voelt je je namelijk inmiddels vertrouwd en zoals je weet houd je ego je hier graag veilig. Je krijgt een blinde vlek voor jouw potentie en houd je daarmee klein waardoor je je steeds minder vervuld voelt.

En dat zorgt ervoor dat het niet meer flowt.

We gaan samen jouw missie naar een positionering vertalen waardoor die flow weer terug komt. Als flowmentor help ik je hierbij inĀ persoonlijke en op maat afgestemde 1 op 1 trajecten waar ik naast je sta. In dit traject krijg je coaching on-demand doordat je zelf je flowsessies kunt inplannen in mijn agenda. Je zit dus niet vast aan een structuur van eens per maand een sessie of iets dergelijks maar plant deze binnen een periode van een jaar in. Ook het aantal sessies zijn niet vastgesteld omdat ik weet hoe kostbaar jouw tijd is. We doen dus wat nodig is. Uiteraard houd ik je accountable voor de afspraken die we maken en middels whatsapp hebben we een kort lijntje om snel te kunnen schakelen op de momenten dat dit nodig is. Kortom we gaan het echt samen doen.

Wat anderen over een samenwerking met mij zeggen:

Dit levert een samenwerking met mij je op:

A

Je missie grootser uit kan dragen

A

Een sterke positionering waardoor je weer makkelijk keuzes kunt maken

A

Weer in flow je aanbod verkoopt

A

Verbonden bent en blijft met een passende doelgroep

A

De weg weer vrij is voor persoonlijke groei

A

Weer vol zelfvertrouwen en in flow kunt ondernemen

Sandra is echt een geweldige mentor die goed met je mee kan denken. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven waardoor ik mijn aanbod nog beter bij mijn doelgroep heb kunnen aansluiten. Haar bruisende energie gaf mij steeds weer de motivatie om ook echt aan de slag te gaan met de nieuwe idee?n. Echt een aanrader om samen mee te werken.

Carolien Vennema

Momboss business coach, www.carolienvennema.nl

Ik leerde Sandra kennen op Clubhouse en merkte direct dat ik bij haar moest zijn om content te laten hergebruiken. Ze was mijn Flowmentor en JAAH, die flow was er vanaf het begin. Sandra kan goed luisteren, en dat is een kunst. Ze weet niet alleen handig om te gaan met online zichtbaarheid en social media gebruik, ze is ook technisch inzetbaar. Als je niet oppast dan doet ze meer dan je vraagt. Zo maakt ze de investering meer dan waard. Van harte aanbevolen.

Boukje Canaan

Afscheidsfotograaf, www.afscheidsfotograaf.nl

Wat voor mij core is in de samenwerking met Sandra is haar ATTITUDE. She plays big, net zoals wij en daar hou ik van. Geen geklaag en gezaag, wel samen zoeken naar oplossingen. En als ze iets niet weet dan heeft ze lekker de gedachtegang van Pipi?Langkous: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik weet dat ik het kan.’ En dat heb ik nodig in mijn team. Mensen die game changers zijn, die proactief zijn, die meedenken en initiatieven aanbrengen nog voor ik er zelf kan aan denken. Ze is daarnaast ook gewoon een heel fijn mens om mee samen te werken waar ik heel veel van hou. Het is een ‘no brainer’ om met Sandra in zee te gaan.?

Els Van Laecke

Breakthrough Academy - Business coach, www.elsvanlaecke.com

Laten we geheel gratis en vrijblijvend kennismaken als je wilt weten wat ik voor jou kan betekenen.

Ik doe je namelijk graag een persoonlijk en op maat gemaakt aanbod passend bij jouw situatie. Ik vertel het je ook eerlijk wanneer ik voel dat ik niet de juiste persoon ben om je te helpen en uiteraard gaan we alleen een samenwerking aan als we beide een klik voelen.

 

[instagram-feed feed=1]